Fundersamt

.. med Therese, Magnus & Abbe

På TV visar de dig hur tvättmedel tar bort blodfläckar hur lätt som helst. Jag tror att om du har en T-shirt med blodfläckar överallt så är inte tvätten ditt största problem.

— Jerry Seinfield

Vecka 1

| Inga kommentarer

Så har första veckan på det nya året passerat. Efter ett mycket trevligt nyår hos vänner inne i stan med krabba och bubbel och sen taxi hem på natten så var det skönt med sovmorgon. fram till på tisdag. Sen på Onsdag till Fredag var det jobbigt, gå upp tidigt för att åka till jobbet för min del medan övriga familjen låg kvar hemma och myste i den varma sängen .. Det var lite ensamt i början men sen trillade kollegorna in en efter en. Chefen hade fortfarande semester så hade möjlighet att få en parkeringsplats i garaget.

Åkte runt med frugan och tittade på olika badrumsbutiker och såg vad de hade att erbjuda. Fick lite idéer men när vi kom hem och mätte såg vi att det inte skulle fungera, men vi har skissat upp hur vi tror vi vill ha det. Nu gäller det att välja kakel och märke på inredningen.

Har börjat läsa boken Eld, fortsättningen på Cirkeln men har inte kommit så långt, det är segt. Men min fru gillade boken, det måste hon ha gjort för hon sträckläste den på typ två dagar. Själv så känner jag mig mycket mer frestad att plöja igenom nya Jack Reacher-boken ”61 timmar”.

Söndagen bjöd på heldag med röjning av förrådet under trappan och sen middag hemma hos farmor. Mycket trevligt och Bosse lagade god mat som vanligt. Farmors lådvin var inget vidare, tror det blivit gammalt eller nåt. Upptäckte att hon försökt tända det elektriska ljuset hon fick i julklapp med tändstickor, såg inte vackert ut!

Veckan avslutades med ”bus”, skulle hälla upp vatten från en karaff så hade någon lagt plastfolie över glaset. Mycket kul!

Författare: Magnus

Gift med Therese. Tycker om kultur, så som tv-spel, tv-serier, fantasyböcker men har lite svårt för teater och opera.Är prylbög av stora mått. Gillar det mesta som har med teknik att göra. Går att muta med Whisky.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.