Fundersamt

.. med Therese, Magnus & Abbe

Om du ska bli arg på mig varenda gång jag gör dumma saker kanske jag slutar göra dumma saker!

— Homer Simpson

Turf

| Inga kommentarer

Har hittat ännu en ”hobby” att bli beroende av.  Geocachingen är ju lite på is just nu eftersom jag tagit alla inom gångavstånd så nu krävs det en del planering om jag ska ut och leta. Men nu har jag även hittat spelet Turf som också går ut på att motionera och ta sig till olika platser.

Turf spelas i omgångar som varar en månad och går ut på att samla så mycket poäng som möjligt under denna tid. Man spelar genom att ta med sig sin smartphone till 0lika platser och ta över zoner från andra spelare. När man befinner sig i en zon ser man en mätare som efter några sekunder blir helt grön. Då har man tagit över zonen och man får poäng. Sen får man mer poäng för varje timme man ”äger” zonen (Precis som i COD när man spelar Domination). De tre som efter en månad har mest poäng kan vinna presentkort mm från sponsorer. Vi andra får nöja oss med att ha haft lite kul och antagligen rört mer på oss än vanligt.

hemsidan kan man se statistik, en rankningslista m.m. Det finns också en början på en serielista där man kan avansera genom olika divisioner och mer utökningar kommer nog allt eftersom.

140220_113840_takeover

Nästa omgång börjar Söndag 2/3 (första söndagen i månaden)

 

Författare: Magnus

Gift med Therese. Tycker om kultur, så som tv-spel, tv-serier, fantasyböcker men har lite svårt för teater och opera.Är prylbög av stora mått. Gillar det mesta som har med teknik att göra. Går att muta med Whisky.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.