Fundersamt

.. med Therese, Magnus & Abbe

På TV visar de dig hur tvättmedel tar bort blodfläckar hur lätt som helst. Jag tror att om du har en T-shirt med blodfläckar överallt så är inte tvätten ditt största problem.

— Jerry Seinfield
BioShock 2

The Following vs Bioshock

| Inga kommentarer

Satt uppe riktigt sent igår kväll. Började med att se nya tv-serien ”The Following” med frugan.

Den handlar om en massmördare som har skapat en slags kult med andra mördare under sig. Som hjälte finns den polis som satte honom i fängelse några år tidigare. Nu måste han komma tillbaka för att hjälpa till att stoppa alla dessa mördare. Det här är en mycket spännande serie som jag tror kommer vara en av årets favoriter.

Efteråt laddade jag ner lite minispel till Ps3 som jag fått gratiskoder till och eftersom Therese satt och läste på sin bok gick det över till att jag började spela Bioshock 2 sent på kvällen. (Det är för övrigt ett mycket bra spel: läs min recension på Magazin här )

Bioshock kanske faktiskt är ett lite för bra spel för nästa gång jag avbröts i spelandet var klockan bra över 04 och när jag väl kommit i säng var klockan 05 på morgonen. 55 minuter innan väckarklockan ringer. Inte bra!

Författare: Magnus

Gift med Therese. Tycker om kultur, så som tv-spel, tv-serier, fantasyböcker men har lite svårt för teater och opera.Är prylbög av stora mått. Gillar det mesta som har med teknik att göra. Går att muta med Whisky.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.