Fundersamt

.. med Therese, Magnus & Abbe

Om du ska bli arg på mig varenda gång jag gör dumma saker kanske jag slutar göra dumma saker!

— Homer Simpson

Stockholm Underground

| Inga kommentarer

Har legat lågt med geocachandet på den här sidan av nyåret men nu var det dags igen. Eftersom vi hört att de håller på att mura igen ingången till Stockholm Underground så tyckte vi det var bäst att passa på att avlägga ett besök nu medans det fortfarande går. Så det vart till att åka kommunalt in mot stan efter jobbet för att möta upp med JoaAmb och senare också HaffaCom. Stämningen minskades väl något när vi hade så starka lampor med oss och när vi släckte ned helt var det verkligen kolsvart och man hörde bara tunnelbanan dundra förbi på avstånd. Fick också tillfälle att testa aktionkameran jag fick i julklapp av Therese så det ska bli kul att se resultatet senare. Att hitta själva gömman var inga problem som var enkel att hitta med hjälp av den tydliga ledtråden.

På väg in i tunneln

JoaAmb loggar

Efteråt fortsatte vi mot systergömman Add Light in the Darkness som visade sig vara betydligt svårare att hitta. Särskilt då vi stirrat oss blinda på tidigare loggar som gjorde att vi letade på fel platser. HaffaCom och JoaAmb klängde runt och letade väldigt nogrannt men till slut var det ändå jag som la handen på gömman.

Kvällen avslutades med en biltur och FTF-jakt på en fem femma där jag själv kanske inte deltog så värst mycket i själva letandet men det var ändå kul att vara med. En mycket trevlig avslutning på kvällen.

Författare: Magnus

Gift med Therese. Tycker om kultur, så som tv-spel, tv-serier, fantasyböcker men har lite svårt för teater och opera.Är prylbög av stora mått. Gillar det mesta som har med teknik att göra. Går att muta med Whisky.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.