Fundersamt

.. med Therese, Magnus & Abbe

Fotboll handlar inte om liv eller död. Det är betydligt viktigare än så.

— Bill Shankly
Live Love Run

Stockholm Trail Run

| Inga kommentarer

Har kämpat mig igenom årets 2:a lopp. 10km trail på norra djurgården. Det var mycket upp/ner på smala stigar över rötter och stenar. Bitvis mycket lera så vet inte hur många gånger jag var nära att fara omkull då undersidorna på skorna kleggade igen totalt och tappade allt grepp. Rena turen att jag höll mig upprätt genom hela banan. Klev lite snett efter nån kilometer och smärtan blixtrade till i foten, men det gick över på några sekunder så det var inga problem att fortsätta springa som tur var. Efter halva loppet höll jag på att dö när jag såg skidbacken vi skulle zickzacka uppför, där sjönk tempot rejält och lyckades inte riktigt få upp farten igen. Pulsklockan larmade för hög puls titt som tätt så försökte ta det lugnt och hämta andan. Hade knappt något flås kvar på slutspurten utan stapplade in i målet. Men kul var det. Är så himla stolt att ha genomfört detta!

Stockholm Trail Run 2018

Stockholm Trail Run 2018

Bankarta

Bankarta

Nästa tävling blir Stockholm 10 den 14:e Juni, även det blir 10km fast denna gång på asfalt runt riddarfjärden. Är lite orolig för att springa på hårt underlag då jag lätt får ont i knäna men håller tummarna att det ska gå bra då jag kan ha mer stötdämpande skor med inlägg :)

Författare: Magnus

Gift med Therese. Tycker om kultur, så som tv-spel, tv-serier, fantasyböcker men har lite svårt för teater och opera.Är prylbög av stora mått. Gillar det mesta som har med teknik att göra. Går att muta med Whisky.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.