Fundersamt

.. med Therese, Magnus & Abbe

Det är verkligen ingen vidare mening med att uppleva intressanta saker som översvämningar, om man inte får vara två om dem. Det är bra mycket trevligare att vara två.

— Nalle Puh

Sthlm 10 – (2021) Kungsholmen

| Inga kommentarer

Var inte alls redo att springa detta lopp som egentligen var förra årets, men eftersom det ställdes in pga COVID så blev jag automatiskt anmäld till denna gång istället. Insåg det först 2 veckor innan bara och efter att inte ha sprungit knappt alls sen Oktober förra året så är jag helt ur form. Satte i alla fall igång att träna bäst jag kunde och han med att jogga några kortare sträckor innan loppet.

Det var lite annorlunda med alla restriktioner och man fick inte komma till området förrän några minuter innan start. Träffade en gammal kollega och vi körde ett lugnt tempo tillsammans första 6.5 kilometrarna och sen försökte jag öka bäst jag kunde på sluttampen.

Sträckan var väldigt fin längs med Karlbergskanalen så där ska jag nog springa fler gånger, om jag får tillfälle.

Trots att det inte vart en supertid och långt ifrån vad jag sprang 2018 så känner jag mig helnöjd med prestationen. Nu gäller det bara att inte sluta träna utan faktiskt hålla uppe under våren så jag är tillbaka i form till i vår igen.

Av 900 tävlande, hamnade jag på 807:e plats med mina 1:12:49 och då räknar jag både män/kvinnor.

Författare: Magnus

Gift med Therese. Tycker om kultur, så som tv-spel, tv-serier, fantasyböcker men har lite svårt för teater och opera.Är prylbög av stora mått. Gillar det mesta som har med teknik att göra. Går att muta med Whisky.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.