Fundersamt

.. med Therese, Magnus & Abbe

Det är verkligen ingen vidare mening med att uppleva intressanta saker som översvämningar, om man inte får vara två om dem. Det är bra mycket trevligare att vara två.

— Nalle Puh

Spring Magnus spring!!!

| Inga kommentarer

Nu under hösten har jag sprungit i tävling för första gången någonsin. Först Bellmanstafetten i Augusti och sen en månad senare Topploppet. Deltog med några kollegor från jobbet vilket gjorde att när jag väl anmälde mig så var jag ju rent av tvungen att skärpa mig och göra mitt bästa. Det blev några pass under sommaren och sakta men säkert så sprang jag allt längre och längre. När jag sen sprang själva tävlingen och trött och svettig kom i mål kändes det dels som att det var det jobbigaste jag nånsin gjort men samtidigt en sån enorm glädje att ha klarat av det. Sprang på bättre tid än jag nånsin trott att jag skulle klara så det var ju oerhört peppande för självförtroendet också.

Resultaten (5km) blev …

Bellmanstafetten: 26:52 (Totaltid för laget 2:26:02 )
Topploppet: 26:19 (5.16 min/km , 11.4 km/h , Plac. 82)

Har tagit det lugnt nu senaste tiden men måste få igång flåset igen så jag inte stannar av över hela vinterhalvåret som annars är risken. Nu funderar jag på framtida utmaningar. Ska absolut ställa upp nästa år också, men funderar på om jag ska ge mig på en längre sträcka och i så fall hur långt, när och var?

Författare: Magnus

Gift med Therese. Tycker om kultur, så som tv-spel, tv-serier, fantasyböcker men har lite svårt för teater och opera.Är prylbög av stora mått. Gillar det mesta som har med teknik att göra. Går att muta med Whisky.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.