Fundersamt

.. med Therese, Magnus & Abbe

Vad kommer du att göra då? Släppa loss hundarna? Eller bina? Eller hundar med bin i deras munnar och när de skäller så skjuter de bin på dig?

— Homer Simpson

Sportlov i stugan

| Inga kommentarer

Äntligen sportlov!! Och möjlighet att ta med hela familjen till stugan. Mest spännande var det förstås att se nya braskaminen i stora rummet. Det var lite svårt att få eld i början men när vi väl lärde oss hur man gör så vart det jättemysigt, och varmt!

Under veckan besökte vi bland annat Parkbadet, som var en glad överraskning. Det var varmt i vattnet och mycket kul för hela familjen med både fors och stora vågor. Sonen fick också prova på att gå på vattnet i en uppblåsbar plastboll! En annan lyckad aktivitet var Sportlovskul i Högby, där fick vi klappa smådjur, åka vagn efter både häst och skoter och sen ha kul i pulkabacken.

Tyvärr hade plogbilen gjort världens vall in mot vår gård så vi fick parkera hos grannen, spenderade många timmar med att skotta. Beställde en snöslunga men den fick vi inte hem förrän sista dagen. Men den blir bra till nästa gång vi kommer upp och alla kommande vintrar framöver.

Tror sonen trivdes bra denna gång, mycket pga alla roliga aktiviteter men det kan ju också bero på att vi tagit med ett gammalt Xbox så han hade lite sysselsättning när vi satt inne på kvällarna :)

Lite bilder från veckan:

Kaminen

Kaminen

Fikapaus vid backen i Högbybruk

Fikapaus vid backen i Högbybruk

Fågelmatning

Fågelmatning

Getklappning

Getklappning

Vid stugan

Vid stugan

Författare: Magnus

Gift med Therese. Tycker om kultur, så som tv-spel, tv-serier, fantasyböcker men har lite svårt för teater och opera.Är prylbög av stora mått. Gillar det mesta som har med teknik att göra. Går att muta med Whisky.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.