Fundersamt

.. med Therese, Magnus & Abbe

Fotboll handlar inte om liv eller död. Det är betydligt viktigare än så.

— Bill Shankly

Spelfynd

| Inga kommentarer

Butikerna verkar inte längre sälja spel till Nindendo 3DS. Väldigt synd då det nu är typ enda funktionellt bärbara spelenheten som går att ha i fickan. (Switch är aningen för stor). Efter att ha besökt MediaMarkt, Webhallen och Elgiganten hittade jag äntligen en del 3DS-spel på GameStop. Inte många och de var begagnade. Men hade tur här för de sålde spel med 50% rabatt på begagnatpriset, hade bara tänkt köpa ett spel men det vart riktigt svårt att stå emot köpsuget med de priserna så valde ut några guldkorn.

För enklare tidsfördriv:

New Super Mario Bros 2 och Yoshi’s New Island.

För tyngre tidsfördriv:

Dragon Quest VII och Pokemon Moon.

Ser särskilt fram emot att spela Dragon Quest för senaste gången var det typ 3:e spelet i serien och det gillade jag verkligen, ska bli kul att se hur det utvecklats. Yoshis Island blir nog kul och SMB vet jag garanterat att det är bra. Slet ut det ur förpackningen och hann spela några banor på direkten medan Therese gick i div. sminkbutiker. Har aldrig spelat Pokemon tidigare på konsol så det ska också bli kul att testa. Efter snart 3 år?? dagligen med  PGO i mobilen så är det på tiden att jag får se hur det fungerar på Nintendo DS och om det kanske kan va vbärt att skaffa till Switch också.

Författare: Magnus

Gift med Therese. Tycker om kultur, så som tv-spel, tv-serier, fantasyböcker men har lite svårt för teater och opera.Är prylbög av stora mått. Gillar det mesta som har med teknik att göra. Går att muta med Whisky.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.