Fundersamt

.. med Therese, Magnus & Abbe

På TV visar de dig hur tvättmedel tar bort blodfläckar hur lätt som helst. Jag tror att om du har en T-shirt med blodfläckar överallt så är inte tvätten ditt största problem.

— Jerry Seinfield

1 januari, 2014
av Magnus
Inga kommentarer

Nytt år – nya krafter

Så var det ett nytt år igen, och jag har blivit ytterligare ett år närmare döden. Eller det kanske är lite väl neggo?  Hur som helst känns det i kroppen att jag blivit äldre, känner mig mer stel i lederna och har värk i ryggen på morgnarna. Har i samband med detta kommit med en del nya nyårs-förhoppningar. Det här är vad jag ska klara av under året:

  • Förra året lyckades jag lålla mig utan godis fram till mars, sen var det kört. I år ska jag klara av året ut. Alltså: inget mer godis. Donuts räknas INTE som godis.
  • Ska också promenera eller jogga minst 70km i månaden. Det låter mycket men innebär i praktiken 35 minuters promenad om dagen och då får jag ca 10 dagars vila, borde inte vara några problem. Villkoret är att promenaden ska finnas loggad på runkeeper.
  • Gå ner 10% vikt under året och hålla det till nästa nyår, (klarade nästan detta förra året men gick sen upp lika mycket under hösten).