Fundersamt

.. med Therese, Magnus & Abbe

Fotboll handlar inte om liv eller död. Det är betydligt viktigare än så.

— Bill Shankly
Mvseet

Romantisk middag

| Inga kommentarer

Måste bara berätta att jag och Therese hade en fantastisk kväll igår.

Vi var på restaurangen Museet (på Birgerjarlsgatan i Stockholm) och åt en helt underbar middag. Sonen var hos sina kusiner så vi fick möjligheten att sitta och mysa tillsammans utan avbrott. Hur mycket man än älskar sitt barn är det riktigt skönt att vara barnfri ibland. Man behöver lite vuxentid emellanåt. Vi pratade om allt möjligt och hade en väldans trevlig kväll. Lite som att vara på en riktig dejt, och det var länge sedan sist.

Vi lyxade på med tre rätter.

Blandad chark till förrätt. Therese valde råbiff av nån anledning som jag inte kan förstå, har själv aldrig gillat det. Varmrätten bestod av en stor bit härligt god Oxfilé med flera olika tillbehör. Såsen var jätte god, inte alls som när man köper planka på lokala kvarterskrogen eller pizzerian. Här snackar vi riktigt Bearnaise! Till efterätt valde jag Citron creme brulée med hallonsorbet.

 

 

Författare: Magnus

Gift med Therese. Tycker om kultur, så som tv-spel, tv-serier, fantasyböcker men har lite svårt för teater och opera.Är prylbög av stora mått. Gillar det mesta som har med teknik att göra. Går att muta med Whisky.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.