Fundersamt

.. med Therese, Magnus & Abbe

Om du ska bli arg på mig varenda gång jag gör dumma saker kanske jag slutar göra dumma saker!

— Homer Simpson

Nytt år – nya krafter

| Inga kommentarer

Så var det ett nytt år igen, och jag har blivit ytterligare ett år närmare döden. Eller det kanske är lite väl neggo?  Hur som helst känns det i kroppen att jag blivit äldre, känner mig mer stel i lederna och har värk i ryggen på morgnarna. Har i samband med detta kommit med en del nya nyårs-förhoppningar. Det här är vad jag ska klara av under året:

  • Förra året lyckades jag lålla mig utan godis fram till mars, sen var det kört. I år ska jag klara av året ut. Alltså: inget mer godis. Donuts räknas INTE som godis.
  • Ska också promenera eller jogga minst 70km i månaden. Det låter mycket men innebär i praktiken 35 minuters promenad om dagen och då får jag ca 10 dagars vila, borde inte vara några problem. Villkoret är att promenaden ska finnas loggad på runkeeper.
  • Gå ner 10% vikt under året och hålla det till nästa nyår, (klarade nästan detta förra året men gick sen upp lika mycket under hösten).

 

Författare: Magnus

Gift med Therese. Tycker om kultur, så som tv-spel, tv-serier, fantasyböcker men har lite svårt för teater och opera.Är prylbög av stora mått. Gillar det mesta som har med teknik att göra. Går att muta med Whisky.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.