Fundersamt

.. med Therese, Magnus & Abbe

Det är verkligen ingen vidare mening med att uppleva intressanta saker som översvämningar, om man inte får vara två om dem. Det är bra mycket trevligare att vara två.

— Nalle Puh

Ny vecka, nya möjligheter men också rapport från gårdagen

| Inga kommentarer

Jag städade och det kändes lite lugnare i kroppen. Skönt. Nu ska sonens rum städas i kväll och då ska hela familjen var med annars blir det inte av. För hur får man en 8 åring att vilja städa? Jag har inte fått honom till nått. Jag har curlat honom för mycket. Ska erkänna detta. Han får allt fixat, å på fredag ska han ha kalas…

OJ HOJ! Det är det värsta jag vet, helst av allt vill jag slippa.

Tror också gubben min tycker likadant… Varje gång ställer man dessa frågor!

Vem ska man bjuda?
Är det Ok att inte bjuda en person?
Vad ska man bjuda på.

Nu har vi kört lätt: fredagskväll, det blir fika, sen popcorn å chips å dricka. De blir bra de.

Å sen den traditionella godispåsen. dock utan fiskdamm.

imagesCAHTXORA

Ska även ha fika bjudning på söndag ett gäng vänner inget märkvärdigt, sånt är lättare men också lite stressat. Jag vill ju att de ska bli fint! Men det ska bli kul. Mannen undrade om vi ska använda stora bordet eller soffan, först sa jag stora bordet men nu tror jag att vi ska klämma ner oss i soffan. Det blir mindre stelt då. Eller?

I morgon är det bokklubben och jag har inte läst boken ännu, det får väl bli att googla den lite men det var ett tag sedan jag träffade de gänget så det är verkligen på tiden.

Författare: Therese

Här ska jag skriva nåt om mig själv, har inte kommit på vad ännu bara.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.