Fundersamt

.. med Therese, Magnus & Abbe

Vad kommer du att göra då? Släppa loss hundarna? Eller bina? Eller hundar med bin i deras munnar och när de skäller så skjuter de bin på dig?

— Homer Simpson

Ny trimmer

| Inga kommentarer

Vet inte riktigt hur det gick till men förut klippte jag alltid mig själv. Men efter att ha besökt frisören några gånger så har vi tydligen slängt gamla trimmern på skroten. Iofs helt ok då den var ganska skruttig och så här i efterhand en jättebra idé för jag fick nu tillfälle att köpa en ny trimmer och den är tusen gånger bättre än den gamla. Hade jag vetat att det fanns så här bra trimmers hade jag bytt för flera år sedan!

Köpte alltså en BaByliss som är helt sjukt bra. Inte en massa lösa tillbehör utan man väljer mellan två munstycken, den ena för skägg och den andra för hår. Längden ställer man sen lätt in genom att enkelt vrida på handtaget. Trimmade mig själv efter att inte klippt mig på ett bra tag och resultatet blev bra.

Rakbladet som sitter på slipar sig självt när man använder apparaten och det behövs knappt nåt underhåll, förutom att man borstar bort håret man klipper. Det följde också med en liten extra trimmer som går på vanligt AAA batteri för att ta nackhåret med.

Enda nackdelen var att första uppladdningen skulle ta 14 timmar och det är bara för länge när man vill testa en ny pryl.

Författare: Magnus

Gift med Therese. Tycker om kultur, så som tv-spel, tv-serier, fantasyböcker men har lite svårt för teater och opera.Är prylbög av stora mått. Gillar det mesta som har med teknik att göra. Går att muta med Whisky.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.