Fundersamt

.. med Therese, Magnus & Abbe

Det är verkligen ingen vidare mening med att uppleva intressanta saker som översvämningar, om man inte får vara två om dem. Det är bra mycket trevligare att vara två.

— Nalle Puh

Mycket arbete

| Inga kommentarer

Vi har haft en period med arbete på hemmaplan och det kommer nog fortsätta framöver i sommar. Både hemma och på landet.

Vid garagelängorna har vi målat två gånger och nu är det bara panelen på kortsidan som ska bytas. Vi lyckades byta bakom proppskåpet så jag tror den svåraste biten redan är klar. Tack och lov. Bra träning inför kommande reparationer av sommarstugan!

130604_garaget

Eftersom jag var hemma och vabbade häromdagen så passade jag även på att skaffa mera arbete. Vi har ju pratat om att göra om på baksidan så jag spenderade några timmar på att riva upp uteplatsen. Alla plankor fram till väggen är borta men delen under balkongen är kvar än så länge. Det får bli några vändor till tippen den här månaden. Det jobbigaste just nu är att få hem plank och reglar i ”rätt” längder samt gräva upp en massa gräs som är i vägen. Har lovat Therese att det ska vara klart inom en månad ..

130604_baksidan

 

 

Författare: Magnus

Gift med Therese. Tycker om kultur, så som tv-spel, tv-serier, fantasyböcker men har lite svårt för teater och opera.Är prylbög av stora mått. Gillar det mesta som har med teknik att göra. Går att muta med Whisky.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.