Fundersamt

.. med Therese, Magnus & Abbe

Det är verkligen ingen vidare mening med att uppleva intressanta saker som översvämningar, om man inte får vara två om dem. Det är bra mycket trevligare att vara två.

— Nalle Puh

Motion eller lek

| Inga kommentarer

Tog med grabben till badhuset idag. Egentligen var det meningen att hela familjen skulle åka men så ville han ha en ”pappa-dag” så då fick inte mamma följa med. Så vi åkte bara vi två istället.

Nu hade ju jag gärna sett att jag fått simma några längder men det vart liksom inte så. Vi höll till i barnbassängen mest hela tiden men jag lyckades ändå få honom att försöka simma lite.

– ”Simma härifrån och dit så får du åka vattenrutchbanan en gång .. ”

Det fungerade en stund, sen var det bara kalabalik, plask och stänk. En klasskamrat till Abbe kom också dit och vi pappór försökte styra upp det lite men det gick inte så bra. Våra barn är vildar. Nu sitter ungarna hemma hos oss på undervåningen och det är ganska hög ljudnivå där nere.

Vi vuxna gömmer oss på övervåningen och ”städar”.

Författare: Magnus

Gift med Therese. Tycker om kultur, så som tv-spel, tv-serier, fantasyböcker men har lite svårt för teater och opera.Är prylbög av stora mått. Gillar det mesta som har med teknik att göra. Går att muta med Whisky.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.