Fundersamt

.. med Therese, Magnus & Abbe

Vad kommer du att göra då? Släppa loss hundarna? Eller bina? Eller hundar med bin i deras munnar och när de skäller så skjuter de bin på dig?

— Homer Simpson

Månadens spontanköp

| Inga kommentarer

Vi skulle egentligen till Mio för att hämta en sänggavel som vi beställde för några veckor sedan, men gick in på MediaMarkt innan för att fönstershoppa lite. Det vart mer än fönstershopping. Vi gjorde ett sånt där spontanköp som är så typiskt oss.

LG 50PZ570W

Visst är den snygg? Men snyggare är den hemma i vårt vardagsrum:

Vår nya LG - Biljakt med Ola Rapace

Det som står framför är en ”SoundBar” från Yamaha för att ge lite bättre ljud, kanske onödigt för ljudet från TV-apparaten är bra ändå. Men efter att ha levt med vår gamla TV som hade burkigt ljud och som gav nåt konstigt eko vid höga ljud så trodde vi liksom att det skulle vara samma på den här. Men så var det ju inte. Är helnöjd med både bild och ljud. Fast det känns lite konstigt att inte längre ha Philips utan LG istället. Vi har ju varit lite av en Philips-familj med allt från el-tandborstar till vattenkokare .. Undrar om LG gör såna grejer med?

Efter att ha dragit ut inredningen i skåpet och dragit om alla kablar och sen stoppat in all elektronik på nytt så invigde vi genom att se film, äta godis och dricka läsk.

Sen när alla andra lagt sig satt jag kvar uppe och spelade PS3 några timmar ..  jämfört med gamla TV’n är det en jättestor skillnad att spela och hela upplevelsen blir en helt annan.

Författare: Magnus

Gift med Therese. Tycker om kultur, så som tv-spel, tv-serier, fantasyböcker men har lite svårt för teater och opera.Är prylbög av stora mått. Gillar det mesta som har med teknik att göra. Går att muta med Whisky.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.