Fundersamt

.. med Therese, Magnus & Abbe

På TV visar de dig hur tvättmedel tar bort blodfläckar hur lätt som helst. Jag tror att om du har en T-shirt med blodfläckar överallt så är inte tvätten ditt största problem.

— Jerry Seinfield

Köksfläkt, neverending story

| 2 kommentarer

Vår köksfläkt är trasig. Den började krångla redan i november genom att stänga av sig själv 2-3 sekunder efter att vi startat fläkten. Länge fick jag stå och trycka igång den hela tiden när jag stekte mat på spisen men gav till slut upp, så nu har vi monterat ner brandvarnaren varje gång det skall till att lagas mat. Omständigt eller vad? Therese bokade in service av Söderkyl men leverans av nån konstig reservdel drog ut på tiden nåt väldans och den kom inte fram förrän nån vecka sedan.

Fick jobba hemma på förmiddagen då reparatören från Söderkyl skulle komma och allt verkade gå väldigt bra, han skruvade och meckade men så visade det sig att den där reservdelen han hade med sig, det var liksom inte den det var fel på. Så nu måste vi tydligen vänta lika länge igen när de beställer en annan reservdel istället .. fasar inför vad detta eventuellt kommer kosta till slut.

Reparatören lyckades ändå göra någonting med fläkten så den inte stänger av sig längre, det går nu nämligen knappt ens att stänga av den även om vi vill. För nu behöver vi ta fram en stege och dra ut sladden helt och hållet istället. Och om fläkten redan är avstängd och sladden sitter i, då startar den av sig självt efter en stund på högsta volym …

Blir tokig på den fläkten ..

Författare: Magnus

Gift med Therese. Tycker om kultur, så som tv-spel, tv-serier, fantasyböcker men har lite svårt för teater och opera.Är prylbög av stora mått. Gillar det mesta som har med teknik att göra. Går att muta med Whisky.

2 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.