Fundersamt

.. med Therese, Magnus & Abbe

På TV visar de dig hur tvättmedel tar bort blodfläckar hur lätt som helst. Jag tror att om du har en T-shirt med blodfläckar överallt så är inte tvätten ditt största problem.

— Jerry Seinfield

Juliutmaningen 2018 – Med bankgaranti

| Inga kommentarer

Spring tills du stupar – Juli 2018 (Med bankgaranti)

REGLER

§ 1. Du ska springa MINST lika många kilometrar som datumet för varje dag i juli månad. Första juli måste du alltså springa minst 1 kilometer. Springer du längre än minimisträckan så sätts kilometrarna in på ditt konto och du kan nyttja dem för kommande dagar.

§ 2. Du får aldrig gå minus på kontot. Om du t.ex. vid midnatt den femte juli har sprungit kortare än 1+2+3+4+5 = 15 km så har du stupat och är ute ur tävlingen. Undvik att stupa!

§ 3. Du deltar genom att skriva in dig i registreringsarket (se länk i gruppbeskrivningen). Skriv gärna in ditt artistnamn också. Det har visat sig att folk med fyndiga artistnamn klarar sig längre i tävlingen. Kommer du inte åt registreringsarket så be någon i gruppen att hjälpa dig. Det har funkat bra alla tidigare omgångar.

§ 4. Du noterar din sträcka för varje dag i registreringsarket. Du behöver inte göra det direkt efter varje dygn men vänta inte för många dagar för då kan tävlingsledningen få för sig att du stupat.

§ 5. All förflyttning till fots räknas, inomhus såväl som utomhus och på alla underlag inklusive löpband. Du kan gå, hasa, hoppa jämfota, hoppa på ett ben, jogga, springa, kuta, ruscha osv. så länge som du gör det till fots. Det är sträckan som räknas.

§ 6. Du får dela upp sträckan fritt efter eget behag under hela dygnet. Springer du ett pass på morgonen, lunchlöpning och ett pass på kvällen så summerar du alltså sträckorna och redovisar i protokollet.

§ 7. All förflyttning får räknas. Du kan alltså mäta sträckan du går från huset till garaget där bilen står om du vill det, eller promenaden till och från busshållplatsen. Går du mycket i jobbet (ex.vis brevbärare och sjuksköterskor) så mät och redovisa. Glöm inte bort att ta med promenad till och från mataffären, dagis, etc. Vinglar du hem på fyllan efter en blöt kväll på krogen så försök att mäta den sträckan också.

Komplett regeluppsättning här: https://tinyurl.com/yc9f66mt

Häng på, gå med i gruppen ”Spring tills du stupar” på Fejjan.

Även om du inte klarar det hela vägen är det en härlig grupp där man blir peppad av allas inlägg.

Författare: Magnus

Gift med Therese. Tycker om kultur, så som tv-spel, tv-serier, fantasyböcker men har lite svårt för teater och opera.Är prylbög av stora mått. Gillar det mesta som har med teknik att göra. Går att muta med Whisky.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.