Fundersamt

.. med Therese, Magnus & Abbe

Det är verkligen ingen vidare mening med att uppleva intressanta saker som översvämningar, om man inte får vara två om dem. Det är bra mycket trevligare att vara två.

— Nalle Puh

Inkognito

| Inga kommentarer

Efter att ha diskuterat badrumsinredning hela kvällen var det bra skönt att slappna av i soffan och se lite TV.  Sista delen av Inkognito såg vi och så här efteråt känner jag mig ganska nöjd. Serien var spännande men både min och frugans favorit var såklart den väldigt tafatta nörden som höjde hela serien avsevärt.

Men samtidigt är det lite tragiskt att det finns sådana självklara stereotyper i tv-rutan. Det bidrar bara till att pränta in alla fördomar ytterligare lite till. Just i den här serien fullkomligt kryllade det av dem. Förutom då nörden så den har vi den flörtande polisen, den bestämda åklagaren, legosoldaten, den moderate politikern, hälarna, snuskgubben osv. Så här i efterhand kommer jag knappt på en enda karaktär i hela serien som inte var någon typ av stereotyp.

Halvtid inne i handlingen kom sonen ner för han ”Kunde inte sova”, vilket är kodord för ”Jag vill mysa med er i soffan”. Han bäddade ner sig mellan oss med filtar å fick både smörgås och massage, sen sov han gott minsann. Själva så planerade vi det sista på badrummet och nu har vi en färdig skiss att skicka till hantverkarna för granskning. Tror det kommer bli riktigt bra för Therese kom på en helt ny idé som både känns unik och härligt trendig. Bilder kommer nog i framtiden nån gång.

Nu ska jag se om jag orkar läsa sista kapitlet i ”61 Timmar” av Lee Child. Har sträckläst boken nu och den är helt i samma klass som övriga böcker i serien.

Författare: Magnus

Gift med Therese. Tycker om kultur, så som tv-spel, tv-serier, fantasyböcker men har lite svårt för teater och opera.Är prylbög av stora mått. Gillar det mesta som har med teknik att göra. Går att muta med Whisky.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.