Fundersamt

.. med Therese, Magnus & Abbe

Vad kommer du att göra då? Släppa loss hundarna? Eller bina? Eller hundar med bin i deras munnar och när de skäller så skjuter de bin på dig?

— Homer Simpson

Idrottsgalan

| Inga kommentarer

Konstigt de där, Abbe ville se Idrottsgalan å jag fastnade och grät lite iallafall då de var åter blickar å när Paralympiska silvermedaljören Jeffrey Ige, 39, tilldelades Sportspegelpriset på Idrottsgalan.  Jag vet ju hur mycket det krävs av en person med en vilja och  ett funktionsnedsättning att komma så långt som han kommit, få den acceptansen han  är förtjänt av. De gjorde ju inte de mindre känslosamt att han hade kvällens bästa tacktal. Men håller med om Jesper Odelberg om hans kritik om att utdelaren aldrig hade kommenterat en anann person tacktal som hon gjorde.
(se: http://www.aftonbladet.se/sportbladet/article16070262.ab) Men talet var jätte bra och jag har alltid varit upprört över att TV, tidningar och andra medier inte lyft upp våra fantastisk idrottare som varit med i Paralympics.  Har för mig att jag till och med skrivit ett brev om detta och även i ett specialarbets på skolan. Men nu talar vi att jag gjorde detat kanske för 20-25 år sedan. Så jag börjar ju bli till åren…

Författare: Therese

Här ska jag skriva nåt om mig själv, har inte kommit på vad ännu bara.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.