Fundersamt

.. med Therese, Magnus & Abbe

På TV visar de dig hur tvättmedel tar bort blodfläckar hur lätt som helst. Jag tror att om du har en T-shirt med blodfläckar överallt så är inte tvätten ditt största problem.

— Jerry Seinfield

Huvudvärken från helvetet

| Inga kommentarer

Konstigt de här att man helt plötsligt bara kan få så där ont i huvudet,  att det bara inte går att fungera.  Har haft migrän sedan sju års ålder och mellan 7-9 år så hade jag det konstant men sen gick det över för att ibland återkomma då och då.

Runt 25 års ålder fick jag det oftare men sen kommer det nuförtiden, då jag minst anar det, som i går kväll.

Man blir illamående och helt &%*^up.  Ja ni vet men efter att ha sovit en bra stund så började tankarna komma, elräkning, pengar och hur var nu de där. Då måste jag bara fixa detta annars kan jag inte sova. Det var bara att gå upp å rensa huvudet. Nu dagen efter, känner jag av de lite gran men de är bättre. Är just nu ensam hemma och jag bara  måste städa. För om de ser ut så här i veckan så kommer jag att bryta ihop. Jag är sån för jag får sån panik av ostädat. Vi har ofta ostädat… så jag får panik ofta…. :-)

 

Författare: Therese

Här ska jag skriva nåt om mig själv, har inte kommit på vad ännu bara.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.