Fundersamt

.. med Therese, Magnus & Abbe

På TV visar de dig hur tvättmedel tar bort blodfläckar hur lätt som helst. Jag tror att om du har en T-shirt med blodfläckar överallt så är inte tvätten ditt största problem.

— Jerry Seinfield

Het ångande värme

| Inga kommentarer

Början av fredagskvällen blev bra, Jag och sonen lyxade till det med turkiskt bad, vi var alltså på ett Hamam, i Upplands Väsby (www.harmaoriental.se) . Det skulel bli vårt fredagsmys och det blev jätte bra till slut, saker hända innan detta coh efter men de rädde vi ut!

Väl på de turkiska badet var det super trevlig personal, perfekta tvättar ( heter de så) och snyggt och rent ställe. Rekommenderas   De var perfekt.  Vi kom in den kalla vinterdagen till en oas, där startade vi med varmt te och värmde oss tills de var vår tur. Där inne tog vi av oss och satt på oss våra badkläder som vi hade med oss. Sen fick vi sitta i en ångbastu och bara njuta av att värmen värmde våra leder. Därefter var det dags för tvagning, vi fick lägga oss på en marmor klädd ställe. Jag tog en behandling som bestod av kroppsscrubb, tvagning och lätt skummassage, hårtvätt. Ångrar dock att jag inte la till nån hundralapp så hade jag fått massage, för min lilla son på 8 år fick skummassage, hårtvätt och tvagning och de var de bästa han upplevt.

Som han sa -Mamma massagen var ljuvlig. Vi kommer att komma tillbaka. Min hy har aldrig varit så mjuk som idag….

Efteråt blev vi hämtade men fick ett litet snabbt uppvaknande av att vår Farmor på 97 hade blivit utlåst. Hon hade varit på äldre verksamheten och glömt nyckeln. De som skjutsar hem henne hade tydligen inte sett att hon inte kom in utan åkt och där stod hon. Först hade hon promenerat sen såg en granne henne som gjorde att hon fick komma in till dem, Tack å lov för det.

Författare: Therese

Här ska jag skriva nåt om mig själv, har inte kommit på vad ännu bara.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.