Fundersamt

.. med Therese, Magnus & Abbe

Det är verkligen ingen vidare mening med att uppleva intressanta saker som översvämningar, om man inte får vara två om dem. Det är bra mycket trevligare att vara två.

— Nalle Puh

Heatmap

| Inga kommentarer

Lite grafik över mitt rörelsemönster de senaste åren. Blir lika förundrad varje gång över att det är möjligt att kartlägga någons liv så tydligt efter de incheckningar som gjorts på sociala medier.

Heatmap Oktober 2014

Tycker att det är kul att se och i efterhand kunna spåra var jag gjorde det där datumet för 5 år sedan men inte lika kul när jag tänker på att vem som helst annars kanske också kan göra samma sak. Big Brother är på riktigt. Har funderat lite på om jag ska försöka begränsa detta men inser ju samtidigt att jag redan sålt mitt privatliv online. Men om jag någon gång byter flyttar till en annan ort, då ska jag minsann bli osynlig!

Författare: Magnus

Gift med Therese. Tycker om kultur, så som tv-spel, tv-serier, fantasyböcker men har lite svårt för teater och opera.Är prylbög av stora mått. Gillar det mesta som har med teknik att göra. Går att muta med Whisky.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.