Fundersamt

.. med Therese, Magnus & Abbe

Det är verkligen ingen vidare mening med att uppleva intressanta saker som översvämningar, om man inte får vara två om dem. Det är bra mycket trevligare att vara två.

— Nalle Puh

Grå, blöt och trist höst

| Inga kommentarer

Hösten brukar ju annars vara väldigt fin och färggrann men det kräver ju att solen tittar fram ibland. Det här året har det däremot varit ständigt mulet och blött. De promenader som brukar pigga upp en gör mig bara deprimerad när det ser ut som det gör. Skitväder !!!

I morse var det däremot lite mindre molnigt så det var ju åtminstone lite ljusare än vanligt så det tackar jag för. Passade på att ta en bild på trädet nere vid vattnet när jag gick förbi, multitaskade och checkade in på FrösundavikZ samtidigt som jag tog över turfzonen med samma namn :)

141017_frosundavikz

Hur trist denna höst ändå är tror jag att den kommer bli betydligt ljusare på Söndag, men vad som händer då är hemligt så länge!

 

Författare: Magnus

Gift med Therese. Tycker om kultur, så som tv-spel, tv-serier, fantasyböcker men har lite svårt för teater och opera.Är prylbög av stora mått. Gillar det mesta som har med teknik att göra. Går att muta med Whisky.

Kommentera