Fundersamt

.. med Therese, Magnus & Abbe

Om du ska bli arg på mig varenda gång jag gör dumma saker kanske jag slutar göra dumma saker!

— Homer Simpson

Full fart i helgen

| Inga kommentarer

Gick igenom garderoben i Lördags och hittade joggingskorna jag köpte förra året. Blev inspirerad och sprang två varv på Sandvikspåret på Söndagsmorgonen. Det gick lite sådär. Första kilometern och sista kilometern skilde på typ 3 minuter så det säger ju en del om min kondition. Men det var kul och jag kände mig väldigt hälsosam så ska nog fortsätta springa på helgerna framöver. Laddar upp en skärmdump som jag kan jämföra med i slutet av sommaren:

130421_sandvik

Sen vart Therese också inspirerad så när jag var nere och kollade på när grabben spelade årets första match i Sanktan så var hon och köpte egna skor och joggingbyxor åt oss båda.

Grabbens match gick inte så värst bra men han fick springa av sig och tyckte nog det var bra kul ändå. Samt så fick han anledning att testa nya cykeln när vi cyklade ner till fotbollsplanen.

Jo just det, vi köpte ny cykel på XL-Sport i Bromma. Både till Abbe och mig. Så nu kan vi ge oss ut hela familjen samtidigt för första gången på jag vet inte hur länge!

Sen i söndags var vi på graven. Krattade undan gamla vissna löv och satte några blommor. Både mamma och farmor var med och efteråt fikade vi i Mörby.

Författare: Magnus

Gift med Therese. Tycker om kultur, så som tv-spel, tv-serier, fantasyböcker men har lite svårt för teater och opera.Är prylbög av stora mått. Gillar det mesta som har med teknik att göra. Går att muta med Whisky.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.