Fundersamt

.. med Therese, Magnus & Abbe

På TV visar de dig hur tvättmedel tar bort blodfläckar hur lätt som helst. Jag tror att om du har en T-shirt med blodfläckar överallt så är inte tvätten ditt största problem.

— Jerry Seinfield

Egon i Hagmuren

| Inga kommentarer

I helgen skulle stormen Egon dra in över landet. Vi var ute tidigt och såg inte ett spår av den, det var barmark ute på morgonen. Åkte förbi Mackmyra och provade en smakmeny whisky, det var gott. Samtidigt var det översvämningar och stormvindar söderöver och i Hagmuren märktes inget alls förrän på eftermiddan då det vart både kraftigt med blåst och rejält snöfall. Stackars Milo fick gå bakom mig när jag gick före med skyffeln och plöjde upp ett spår åt han i stormen, inte kul att skita i djupsnö heller kan jag ju förstå. Vi spenderade eftermiddagen inomhus allihopa och jag och grabben krigade i ”World at War”, det var nära att Abbe vann men det var en jämn match och jag vann mot slutet. Sen tog jag en virre på kvällen och läste bok.

Hagmuren

Sent innan läggdags så skottade jag upp en gång mellan bilen och ut till vägen men morgonen dan därpå syntes det inte några spår efter det. Så hela förmiddagen gick åt till snöröjning, trögt jobb men när jag väl fick ut snöslungan så gick det bättre.

 

Författare: Magnus

Gift med Therese. Tycker om kultur, så som tv-spel, tv-serier, fantasyböcker men har lite svårt för teater och opera.Är prylbög av stora mått. Gillar det mesta som har med teknik att göra. Går att muta med Whisky.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.