Fundersamt

.. med Therese, Magnus & Abbe

Om du ska bli arg på mig varenda gång jag gör dumma saker kanske jag slutar göra dumma saker!

— Homer Simpson

Efter 8 år

| Inga kommentarer

Igår var det en speciell dag. För oss. Att vara bunden till någon i åtta år är en lång tid. Man hinner gå igenom så mycket, både bra och dåligt. Mest bra. Jag stannade till på vägen hem och köpte blommor för det tycker jag man ska ha med sig hem på en sån här dag. Tog den dyraste buketten jag hittade för det är hon värd. Vet inte hur men på något sätt hade jag lyckats tömma kontot igen så betalningen nekades i kassan. Tur då att jag installerat appen mobilbanken och kunde föra över pengar till kontot på några sekunder. Extra tur att vi fick leverans från matkassen igår, så både middagar och luncher är ju fixade för resten av veckan. Men en sån här dag behöver man inte bry sig om sånt. Vi gick ut och åt på restaurang ändå. Det är hon värd. Blandad korg med friterade grejer till förrätt och sedan en väldigt god Entrecôte med potatis och god sås till varmrätt. Även grabben var nöjd med maten. Efter att han somnat i egen säng så satt vi sen på kvällen i soffan och myste med lite Ben & Jerry. Lade oss tidigt, tillsammans, för lite mera mys.

 

Författare: Magnus

Gift med Therese. Tycker om kultur, så som tv-spel, tv-serier, fantasyböcker men har lite svårt för teater och opera.Är prylbög av stora mått. Gillar det mesta som har med teknik att göra. Går att muta med Whisky.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.