Fundersamt

.. med Therese, Magnus & Abbe

Det är verkligen ingen vidare mening med att uppleva intressanta saker som översvämningar, om man inte får vara två om dem. Det är bra mycket trevligare att vara två.

— Nalle Puh

Döda mig om du kan

| Inga kommentarer

Grabben var hos en kompis i eftermiddag så jag hämtade upp Therese på jobbet så åkte vi till Bromma Blocks för att fördriva lite tid och umgås. Det var ganska okej. Trevligt att vandra runt i butikerna och kolla lite designprylar och så. Vi åt middag på kebabstället. Hyffsat gott men brödet var lite för mjukt. Gillar bättre då det känns nybakat och inte som om det legat framme halva dagen.

MEN bäst var att vi gick förbi Akademibokhandeln och där hittade jag nästa bok jag ska läsa:

"Kill me if you can" av James Pattersson

”Kill me if you can” ska handla om en fattig kille som hittar en väska med diamanter i ett köpcentrum och sen blir jagad i en slags katt-och-råtta-lek. Tycker det verkar spännande och författaren är ju ganska välkänd så den är säkert ingen besvikelse.

Författare: Magnus

Gift med Therese. Tycker om kultur, så som tv-spel, tv-serier, fantasyböcker men har lite svårt för teater och opera.Är prylbög av stora mått. Gillar det mesta som har med teknik att göra. Går att muta med Whisky.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.