Fundersamt

.. med Therese, Magnus & Abbe

På TV visar de dig hur tvättmedel tar bort blodfläckar hur lätt som helst. Jag tror att om du har en T-shirt med blodfläckar överallt så är inte tvätten ditt största problem.

— Jerry Seinfield

Dålig på att uppdatera!

| Inga kommentarer

Jag är dålig på att uppdatera har det visat sig. Jag skulle vilja skylla på att hela familjen åkte på en otrevlig sjukdom kallad halsfluss men det skulle inte vara riktigt sant även om jag fortfarande har två dagar pillerknaper kvar. Men jag ska försöka bättra mig!

Så vad har ni missat förutom att vi varit sjuka hela högen?

Badrummet är så gott som klart, vi väntar bara på att en fönsterbräda ska levereras. Postar lite bilder när den är monterad.

I går blev köksfläkten äntligen fixad så för första gången på 4 månader kan vi laga mat igen utan att bry oss om att skruva ned brandvarnaren!!

Jag och Abbe spenderade över 1 timme kö i Stinsens köpcenter för att köpa en signerad Yohio-cd.

Jag har återupptäck tjusningen med spelet Assassins Creed: Brotherhood

Ja, det var nog allt, har jag missat nåt skyller jag på efterdyningarna efter halsflussen :)

Författare: Magnus

Gift med Therese. Tycker om kultur, så som tv-spel, tv-serier, fantasyböcker men har lite svårt för teater och opera.Är prylbög av stora mått. Gillar det mesta som har med teknik att göra. Går att muta med Whisky.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.