Fundersamt

.. med Therese, Magnus & Abbe

På TV visar de dig hur tvättmedel tar bort blodfläckar hur lätt som helst. Jag tror att om du har en T-shirt med blodfläckar överallt så är inte tvätten ditt största problem.

— Jerry Seinfield
Hi-Head Black

Dagens fynd: Hi-head mössa med headset

| Inga kommentarer

Jag promenerar ju ganska mycket och har haft en del problem med att hörlurarna trillar ur hela tiden så fort det blir lite skumpigt. Har letat i flera butiker men det verkar vara svårt att få tag i diskreta hörlurar med bygel bakom örat. Men så såg jag en bild på en mössa med inbyggda hörlurar. Vilken bra idé!

Så, efter lite googlande hittade jag flera olika modeller, men bestämde mig till slut för en på webhallen som jag beställde för 199kr inklusive frakt. Det kallar jag fynd.

Hi-Head Black

Nu är det bara att hoppas att den kommer innan snön försvinner!

Författare: Magnus

Gift med Therese. Tycker om kultur, så som tv-spel, tv-serier, fantasyböcker men har lite svårt för teater och opera.Är prylbög av stora mått. Gillar det mesta som har med teknik att göra. Går att muta med Whisky.

Kommentera