Fundersamt

.. med Therese, Magnus & Abbe

Vad kommer du att göra då? Släppa loss hundarna? Eller bina? Eller hundar med bin i deras munnar och när de skäller så skjuter de bin på dig?

— Homer Simpson

Captain Marvel

| Inga kommentarer


Eftersom övriga familjen ville vara hemma och bara ta det lugnt fick jag åka själv till vårat ”mall” för att gå på bio. Har några gratisbiljetter och måste ju passa på att utnyttja dem innan det blir för sent. Valde att se Captain Marvel, dels för att det är en Marvel-film och dels för att det inte fanns någon enda annan film som fångade mitt intresse. Jag valde helt klart rätt för filmen var härligt underhållande. Captain Marvel är ingen jag haft nån större koll på tidigare så å är det kul att få en riktig origin-story presenterad! Ska fördjupa mig lite mer för när vi semestrade i New York nyligen så råkade köpa en ganska tjock seriebok om henne som jag inte hunnit bläddra i ännu.

Vart lite tänkvärt att jag och den enda andra som gick på bio själva var de enda två som kom först och fick sitta en bra stund i tom salong innan reklamen började. Mycket bra trailers för kommande filmer .. Ska bli kul att se övriga filmer som kommer nu under våren; Shazam, Hellboy, Avengers: Endgame och X-Men: Dark Phoenix.  Men nu ser jag ju inte bara sånt som är Marvel så andra filmer som jag också ser fram emot är t.ex. John Wick 3, Jurkyrkogården, Brightburn och Pikachufilmen .. Men så många biljetter har jag inte så får välja ut några av dem att spara för å se hemma i soffan istället.

Författare: Magnus

Gift med Therese. Tycker om kultur, så som tv-spel, tv-serier, fantasyböcker men har lite svårt för teater och opera.Är prylbög av stora mått. Gillar det mesta som har med teknik att göra. Går att muta med Whisky.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.