Fundersamt

.. med Therese, Magnus & Abbe

Fotboll handlar inte om liv eller död. Det är betydligt viktigare än så.

— Bill Shankly

Blommor, 8 år och bokslut…

| Inga kommentarer

Kom hem i går och jag fick faktiskt blommor, visst det var vår bröllopsdag så jag hade kanske kunnat räkna med det egentligen men måste ändå säga att jag blev jätteglad och förvånad. Jag får inte så ofta blommor och det känns roligt att jag få en sån här fin bukett. Jag gillar roser men tycker att tulpaner är mycke vackrare. Då jag får blommor får jag av Magnus små rosor vilket inte är lika fina rosor som fanns i den här buketten, men tulpaner är atttid en hit men de tycker inte min Magnus, han anser att rosor är mer romantiskt. men den här buketten var romantisk. Men är verkligen rosor romantiskt?
Tja, ja kanske sådan där stora kraftiga … men inte sådana där rosor mankan köpa på ICA, då kan man heller köpa tulpaner.

Jag hade inte köpt nått till min man så det var rätt kul att han hade gjort rätt. Förra året missade vi dagen så det var väl å ta igen i år. Hur som helst gift i 8 år, tillsammans 12 år. Försökte får fram ett bokslut i går vid middagen, en av mina bekanta brukar göra bokslut med sin man, vad var bra och vad kan vi göra bättre? Men det är svårt att göra när en 8 åring vill ha uppmärksamhet och pratar på. Då får man lyssna och nicka men tankarna är någon annanstans. Ibland är det så faktiskt för det är för mycket main craft från min son och för mycket spelprat från min man…. Som är hans intresse… Då lyssnar jag men tankarna drar i väg. Inte alltid. Undrar om han kommer ihåg och lyssnar på mig eller om hans tankar åker i väg för att vara någon annanstans.

Författare: Therese

Här ska jag skriva nåt om mig själv, har inte kommit på vad ännu bara.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.