Fundersamt

.. med Therese, Magnus & Abbe

Det är verkligen ingen vidare mening med att uppleva intressanta saker som översvämningar, om man inte får vara två om dem. Det är bra mycket trevligare att vara två.

— Nalle Puh

Blodbussen x 6

| Inga kommentarer

Så var det dags igen .. fick fylla i det vanliga formuläret och eftersom jag alltid svarar sanningsenligt fick jag tonvis med följdfrågor om exakta datum vi kom hem från USA osv. Men det var inga problem så fick ämna denna gången med. Det stack till lite extra idag när sköterskan var ovan och inte vågade gå tillräckligt djupt med nålen. Bet förstås ihop och sa att ”det kändes inte alls” ..  och tog en stor klunk svartvinbärssaft. Fick med mig en liten påse med nötter när jag gick därifrån samt en karta med järntabletter för att återställa balansen i blodet.

140610_blodbussen

Åt en alltför lätt sallad till lunch och kombinerat med dagens värme och blodbortfall så blev jag lite yr nån timme senare och mådde illa. Men efter lite letande i skåpen på jobbet hittade jag lite skorpor och kakor att glufsa i mig och sen kändes det bättre.

Författare: Magnus

Gift med Therese. Tycker om kultur, så som tv-spel, tv-serier, fantasyböcker men har lite svårt för teater och opera.Är prylbög av stora mått. Gillar det mesta som har med teknik att göra. Går att muta med Whisky.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.