Fundersamt

.. med Therese, Magnus & Abbe

Vad kommer du att göra då? Släppa loss hundarna? Eller bina? Eller hundar med bin i deras munnar och när de skäller så skjuter de bin på dig?

— Homer Simpson
Renovering

Badrummet – Del 1

| Inga kommentarer

Arbetet med badrummet på övervåningen har nu börjat. Tänk att lite renoveringsarbete kan påverka så mycket. Vi har täckt golv så fort vi kliver innanför dörren och det hänger plast på övervåningen, köket är fullt med byggdamm och det går inte att gå utan tofflor för att inte bli smutsig. På morgnarna är det trängsel vid lill-toan eftersom alla behöver göra sig färdiga samtidigt.

Det är oklart när kaklet ska komma men arbetet är ändå i full gång, hoppas att det är beräknat någorlunda så vi inte står där alltför lång tid med ett ofärdigt badrum. Fast badrum är det kanske inte riktigt eftersom vi inte kommer ha något badkar?

Dag 1 togs all inredning ut och kaklet från väggarna togs ned, kaklet på golvet hackades bort.

Badrumsrenovering 2013

Dag 1

Dag 2 lades nya rör i golvet. (Vi flyttar ju toaletten från närmast dörren tills längst bort under fönstret)

Badrumsrenovering 2013

Dag 2

Dag 3 drogs det elkablar och isolering inhandlades och sattes upp på väggarna.

Badrumsrenovering 2013 - Dag 3

Dag 3

Dag 4 sattes täckskivor upp utanpå isoleringen och luftröret (nere i hörnet) blev inklätt. Mer av golvet hackades upp men det är en del kvar.

Badrum 2013 - Dag 4

Dag 4

Är lite orolig för hur slutresultatet kommer bli, om alla mått är korrekt beräknade och om det faktiskt kommer gå att öppna dörrarna till duschen .. håller tummarna så länge och njuter av att arbetet faktiskt går framåt i en rasande takt för tillfället.

Författare: Magnus

Gift med Therese. Tycker om kultur, så som tv-spel, tv-serier, fantasyböcker men har lite svårt för teater och opera.Är prylbög av stora mått. Gillar det mesta som har med teknik att göra. Går att muta med Whisky.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.