Fundersamt

.. med Therese, Magnus & Abbe

Fotboll handlar inte om liv eller död. Det är betydligt viktigare än så.

— Bill Shankly

Återställd och tillbaka igen

| Inga kommentarer

Efter att ha varit hemma från jobbet några dagar med feber och hosta är jag nu frisk igen. Fast egentligen inte bara jag, utan hela familjen. Grabben har varit ganska pigg hela tiden men själv har jag inte ens orkat läsa en bok utan bara försökt hålla mig så still som möjligt för att hålla huvudvärken på en låg nivå. Räknat timmarna mellan tablett-intagen så det inte blir för mycket. Igår orkade jag se på lite tv-serier och sov ganska bra i natt. Så nu är jag tillbaka igen :)

Författare: Magnus

Gift med Therese. Tycker om kultur, så som tv-spel, tv-serier, fantasyböcker men har lite svårt för teater och opera.Är prylbög av stora mått. Gillar det mesta som har med teknik att göra. Går att muta med Whisky.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.