Fundersamt

.. med Therese, Magnus & Abbe

Om du ska bli arg på mig varenda gång jag gör dumma saker kanske jag slutar göra dumma saker!

— Homer Simpson

Ännu ett träd …

| Inga kommentarer

Idag efter jobbet skulle jag träffa Joakim igen för att leta efter en 3-stegs multi vid nya motionsspåret i Veddesta. När Thomas fick höra att det var en T5 så ville han förstås också hänga med. Jag tog mopeden med all utrustning och mötte upp vid startpunkten. Joakim var snabbt uppe med hjälp av slingor, en metod jag måste prova nån gång. Sen fortsatte vi till en tall där nästa ledtråd fanns till slutgömman som också den satt högt uppe i en tall. Det tog några försök att få upp linan men lyckades till slut pricka rätt med slangbellan. Jag klättrade upp och fastnade i en massans grenar men insåg när det var några få meter kvar att jag inte skulle kunna ta mig hela vägen, varpå Joakim satte fart upp och med sina slingor lyckades ta sig upp. Drygt 3,5 timmar tog det allt som allt.

Thomas, Joakim och Magnus

Författare: Magnus

Gift med Therese. Tycker om kultur, så som tv-spel, tv-serier, fantasyböcker men har lite svårt för teater och opera.Är prylbög av stora mått. Gillar det mesta som har med teknik att göra. Går att muta med Whisky.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.