Fundersamt

.. med Therese, Magnus & Abbe

På TV visar de dig hur tvättmedel tar bort blodfläckar hur lätt som helst. Jag tror att om du har en T-shirt med blodfläckar överallt så är inte tvätten ditt största problem.

— Jerry Seinfield

Ännu en cykeltur

| Inga kommentarer

Passade på att ta en långtur på 22 km, det längsta jag cyklat hittills. Men det slet rejält på krafterna. Av 21 växlar så är det bara ett fåtal som fungerar så det blir ett väldans stökande varje gång jag ska byta. Oftast blir det så att jag får leda cykeln i uppförsbackarna men jag räknar med att jag kommer bli bättre på detta allt eftersom. Snitthastigheten är ju inte så hög just nu ..

140305_cykeltur_22km

30 zoner blev det idag :)

Författare: Magnus

Gift med Therese. Tycker om kultur, så som tv-spel, tv-serier, fantasyböcker men har lite svårt för teater och opera.Är prylbög av stora mått. Gillar det mesta som har med teknik att göra. Går att muta med Whisky.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.