Fundersamt

.. med Therese, Magnus & Abbe

Fotboll handlar inte om liv eller död. Det är betydligt viktigare än så.

— Bill Shankly

2 timmar i ett träd, och fotboll

| Inga kommentarer

Eftersom övriga familjen är på semester så passade jag på att Geocacha lite med Jocke efter jobbet. Vi letade efter en T5:a och det tog en bra stund men till slut såg jag den från marken. Tyvärr placerad i ett ruttet träd så vi fick rigga i trädet bredvid istället. Det var ett riktigt slitande för oss båda men till slut efter 2 timmars arbete kunde vi signera loggen och ge oss vidare ..

20140708_180741

Ytterligare tre timmar och ett tiotal loggar senare kom jag hem väldigt trött. Duschade, och tillbringade resten av kvällen med middag i soffan. Allt som allt en riktigt trevlig kväll.

20140708_223041

… förutom för Brasilien som blev löjligt utklassade av Tyskland i kvartsfinalen. 4 mål redan första 24 minuterna och det slutade med en förlust på 7-1. Har aldrig sett en sån utklassning i en semi-final tidigare … Det visades en del närbilder på gråtande Brassar på läktarna. Nu får vi se ikväll om det blir Argentina eller Holland som Tyskland kommer möta i finalen.

Författare: Magnus

Gift med Therese. Tycker om kultur, så som tv-spel, tv-serier, fantasyböcker men har lite svårt för teater och opera.Är prylbög av stora mått. Gillar det mesta som har med teknik att göra. Går att muta med Whisky.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.