Fundersamt

.. med Therese, Magnus & Abbe

Det är verkligen ingen vidare mening med att uppleva intressanta saker som översvämningar, om man inte får vara två om dem. Det är bra mycket trevligare att vara två.

— Nalle Puh
15 med Paolo

15 med Paolo

| Inga kommentarer

Vår avdelning på jobbet deltar i träningsfenomenet ”15 med Paolo”.

Det innebär att vi under de kommande 5 veckorna kommer träna efter ett schema 15 minuter om dagen. Cirkelträning med knäböj, armhävningar, dips mm. Allt efter ens egen nivå. Så får man sen poäng efter hur många övningar man deltar i osv. Väldigt bra träning och samtidigt motiverande när man kan jämföra sina poäng med kollegorna. Det blir också ett bra samtalsämne när man kan diskutera vilka övningar som är jobbigast osv.

Träningsschemat började i måndags så jag har hunnit med två pass hittills. Har träningsvärk i hela kroppen och känner mig mest som en gammal gubbe när jag går eller böjer mig ned. 15 minuter kanske inte låter så mycket men kör man hårt och anstränger sig för att hålla flåset igång så hinner man med massor med knäböj och allt vad det nu är.

Idag är det ”vilodag”, det innebär att det är egen träning som gäller. Funderar på att träna hemma och inte åka till gymet. Har nämligen lånat hem spelet Lets Dance 4 och det följer med väldigt roliga aeorobicspass där. Har testat en gång och det var riktigt bra. Samtidigt så får man röra hela kroppen vilket är bra för när man tränar själv är det lätt att man kör exakt samma övningar varje gång och då blir det inte så mycket variation direkt.

Återkommer längre fram med en rapportering när vi kört ett tag.

Författare: Magnus

Gift med Therese. Tycker om kultur, så som tv-spel, tv-serier, fantasyböcker men har lite svårt för teater och opera.Är prylbög av stora mått. Gillar det mesta som har med teknik att göra. Går att muta med Whisky.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.