Fundersamt

.. med Therese, Magnus & Abbe

På TV visar de dig hur tvättmedel tar bort blodfläckar hur lätt som helst. Jag tror att om du har en T-shirt med blodfläckar överallt så är inte tvätten ditt största problem.

— Jerry Seinfield

15 med Paolo – Första veckan

| Inga kommentarer

Så var första veckan med Paolo avslutad.

15 minuter om dagen är bra mycket jobbigare än vad jag kunnat tro. Det låter ju så enkelt, 15 minuter är inte så lång tid. Och övningarna i sig, 5 armhävningar, några benböj, osv .. Men när man sätter ihop det till ett intensivt cirkelpass blir det en helt annan sak.

Har haft träningskvärk konstant under veckan. Vilket konstigt nog känns riktigt bra, jag kan ju fysiskt känna att jag arbetat hårt. Så småningom kommer det nog kännas mindre samtidigt som min fysiska hälsa blir allt bättre och bättre. Gick ganska hårt ut i början men orkade inte riktigt med i helgen, känner att jag kunde ha gjort bättre på veckans test och framförallt den egna träningen på söndagen.

15 med Paolo, statistik v1

15 med Paolo, statistik v1

Ser fram emot kommande veckan .. hoppas på några nya övningar och utmaningar!

Författare: Magnus

Gift med Therese. Tycker om kultur, så som tv-spel, tv-serier, fantasyböcker men har lite svårt för teater och opera.Är prylbög av stora mått. Gillar det mesta som har med teknik att göra. Går att muta med Whisky.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.